Asics fujitrabuco – en genial sko både til trailløb og vandring

Share on facebook
Share on email
Share on linkedin

Lige udover navnet på denne model fra Asics er ret svær at udtale, så er modellen en sikker vinder!  

Så hvad gør Asics Fujitrabuco til en vinder? Først og fremmest så er det en 2-i-1 sko for mig, da jeg både bruger den til trailløb og til vandring, og den gør det hammer godt i begge henseende.   

Vandring 

I forhold til vandring så har jeg erfaret at en vandrestøvle bare ikke fungerer for mig. Den er for tung også ødelægger den mine skinneben. Derfor har jeg det bedst i en lavskaftet men stabil sko. Som vandresko dur det ikke, at du går i en blød gummisko, så nej du skal ikke vandre i dine ultra bløde Adidas boost eller Nike zoom, for de bløde sko holder ikke i længden. Udover Fujitrabuco har det gode greb under sålen, som er godt i terræn, så er skoen god stabil og holdbar men dog stadig dejlig let. Når jeg rejser eller er på ture, så pakker jeg gerne let fordi jeg skal kunne slæbe på det hele i rygsækken, og der ikke plads til flere sko. Med fujitrabuco behøver jeg kun have en sko med, da jeg både kan løbe og vandre i den.  

Trailløb  

Det der gør Fujitrabuco særlig som trailsko er, at den har indbygget pronation støtte, hvilket er atyptisk i en trailsko. Dog synes jeg ikke man mærker pronations støtten under løb, og jeg har en neutral løbestil. Derfor mener jeg, at den sagtens kan benyttes af alle type løber uanset løbestil. Pronationsstøtten samt den stabile hælkappe gør at den er god til vandring men især også trailløb i barsk terræn. Skoen er skabt med tanke på komfort og det kan mærkes med en god stødabsorbering især i hælen.  

Knopperne under ydersålen er meget aggressive men sikre også et virkelig godt greb. Jeg har både benyttet skoen på bløde skovstier, rødder, mudder og klippeterræn, og jeg synes den egner sig godt til det hele. Derfor er det en god allround trailsko til alt slags terræn. Fujitrabuco er en god mængde trailsko, altså god til de lange rolige trailture eller ture hvor du ønsker ekstra komfort. Ønsker du en lettere sko måske til race, så findes skoen nu også i en letvægt udgave og hedder Fujitrabuco lyte 

Skoen kan minde om den klassiske salomon speedcross model pga. af skoens stabilitet og ydersål. Jeg har tidligere selv løbet og vandret i salomon speedcross og fandt den alt for stiv i overdelen, og her skiller Fujitrabuco sig ud ved være mere fleksibel og komfortabel.  

 

sofie

sofie

Smid en kommentar

Hvem er jeg?

Jeg er Sofie Kildahl, og jeg vild med at være aktiv, elsker at opsøge udfordringer og tage på eventyr. De bedste oplevelser har jeg fået ved at droppe bekymringerne og turde udfordre mig selv. Nu inviterer jeg dig med på mine ture og oplevelser. Så find den tur som passer dig her hvad end det er vandring, løb eller adventure. Første skridt mod sejr er at gøre tanke til handling. Så drop bekymringerne og det gør det alligevel.

Følg med

Tidligere indlæg