Bliv set og se i mørket med udstyr fra RunnersLab 

Share on facebook
Share on email
Share on linkedin

Mange vil helst ikke løbe afsted i de mørke timer, men i vinterhalvåret er det dog svært at komme udenom, da det er mørkt når vi står op og mørkt når vi kommer hjem. Med det rette udstyr kan du sikkert og trygt tage en løbetur i mørket. Jeg har været en tur inde hos RunnersLab for at se på de forskellige muligheder for at blive set på din løbetur. Se dem her. 

LED løbevest 

Denne løbevest fra GATO er super let og nem at tage af og på med de to klipse foran. Du kan justere den lige efter din pasform. Der er fire hvide LED lys foran og fire røde bagpå. Denne her vest giver altså langt bedre synlighed end de alminde gule refleksveste og jakker på grund af vestens integreret LED lys. 

Chest light 

Denne lampe kan bruges i stedet for en pandelampe. Den sidder om brystet og har lys foran samt rødt lys bag på. Den lyser op 20 meter foran dig. Lygten har 3 forskellige lysfunktioner. Den er let og sidder godt på overkroppen. Faktisk mærker du ikke, at du har den på. Er du træt af en pandelampe som strammer om hovedet og føles tung, så er det her virkelig en god løsning. Lygten er med genopladeligt batteri og batterilevetiden varer op til 5 timer. 

 

LEDLENSER pandelampe 

En pandelampe er det gode valg både hvis du vil kunne se i mørket samt blive set af andre. Det gode ved pandelamper er, at de lyser lige derhen hvor du drejer hovedet. Denne pandelampe er fra LEDLENSER. Det er deres SEO 5 model og er en mellemklasse pandelampe. Den lyser op til 120 meter og har 180 lumen. Den har 3 lysfunktioner og rødt lys.  Du kan indstille i lysstyrke samt fokusering så du kan sprede og samle lyskeglen. Det er en af de lettere pandelamper på markedet. Den er batteridrevet og pandebåndet er vaskbart. 

Løbe clips og LED armbånd 

Vil du gøre dig selv ekstra synlig og hjælpe bilister og andre med at se dig, så anskaf dig et LED armbånd eller løbeclips som du kan sætte på tøj, sko og tasker. De øger din synlighed og er lette at fragte med sig rundt, så du kan finde dem frem, når du skal hjem i mørket på cykel eller til fods. 

 

sofie

sofie

Smid en kommentar

Hvem er jeg?

Jeg er Sofie Kildahl, og jeg vild med at være aktiv, elsker at opsøge udfordringer og tage på eventyr. De bedste oplevelser har jeg fået ved at droppe bekymringerne og turde udfordre mig selv. Nu inviterer jeg dig med på mine ture og oplevelser. Så find den tur som passer dig her hvad end det er vandring, løb eller adventure. Første skridt mod sejr er at gøre tanke til handling. Så drop bekymringerne og det gør det alligevel.

Følg med

Tidligere indlæg