GirlsGoWild samler 67 kvinder til en vild virtuel challenge

Share on facebook
Share on email
Share on linkedin

Lørdag den 30. januar 2021 kl. 08.00 stod 67 kvinder klar samtidig, men hver for sig hjemme hos dem selv. Alle skulle løbe ikke kun en men hele seks gange i løbet af de 24 timer, deraf navnet 24/6 challenge. En challenge som går ud på, at man løber hver 4. time i 24 timer. De seje kvinder løb kl. 08.00, 12.00, 16.00, 20.00, 24.00 og 04.00. På forhånd havde de valgt om de ville løbe 5 km eller 10 km på alle ture.

Hele dagen kunne kvinderne motivere og følge hinanden på instagram og facebook, hvor de taggede #GirlsGoWilddk. Flere af kvinderne skrev, at det gav enorm motivation og boost at vide, at så mange andre kvinder også var i gang med denne challenge, og de ikke var ene om at stå op midt om natten for at løbe selv om de gjorde det hver for sig.

foto af @sportsbyeilersen

24/6 challenge er en god challenge, fordi den rammer alle personer. Har man ikke mod på at løbe det hele, så er det også muligt at kombinere det med gang, så længe man klare sin distance. Det er en challenge som ikke kun er fysisk hård, men den kræver i lige så høj grad mental styrke og disciplin for at kunne få sig selv af sted på de sidste ture i mørket og kulden med minimal søvn, træt krop og tunge ben.

Det blev en kæmpe virtuel løbefest og en stor succes.

GirlsGoWild ønsker alle de deltagende kvinder stort tillykke med den gennemførte udfordring.

sofie

sofie

Smid en kommentar

Hvem er jeg?

Jeg er Sofie Kildahl, og jeg vild med at være aktiv, elsker at opsøge udfordringer og tage på eventyr. De bedste oplevelser har jeg fået ved at droppe bekymringerne og turde udfordre mig selv. Nu inviterer jeg dig med på mine ture og oplevelser. Så find den tur som passer dig her hvad end det er vandring, løb eller adventure. Første skridt mod sejr er at gøre tanke til handling. Så drop bekymringerne og det gør det alligevel.

Følg med

Tidligere indlæg