GirlsGoWild er din mulighed for at sige ja til oplevelser, bryde hverdagens ensformige rutiner, prøve noget nyt og måske udfordre dig selv både fysisk og psykisk. GirlsGoWild er skabt for at inspirere og motivere, men først og fremmest for at kunne invitere dig med på mine ture, oplevelser og udfordringer. Alt fra vandreture, løbeudfordringer, adventure-aktiviteter og inspirationsaftner.
 
Events og aktiviteter er for alle kvinder uanset alder og fysisk form. Mener du at du er klar til at få en god oplevelse og klar til at gøre hvad der skal til, så tøv ikke med at tilmelde dig. Find din næste tur eller event nedenfor.

SE ALLE EVENTS HER

24/6 challenge

  • Virtuel challenge
  • d. 9-10. juli 2022
  • 150 kr.

Så er GirlsGoWild klar med en ny omgang 24/6 challenge.  

 Løb hver 4. time i 24 timer. 

 Vælg mellem at løbe 5 km eller 10 km og gør så det hele seks gange på en dag!  

 

Du starter lørdag d. 9 juli kl. 08.00 med første tur. Herefter løber du igen kl. 12.00, kl. 16.00, kl. 20.00, 24.00 og kl. 04.00.  

 

Du skal være klar på en udfordring af de vilde. Du bliver presset på kilometer, søvn, motivation, mørke og trætte ben.  

 

I alt får du på 24 timer: 5 km = 30 km og 10 km = 60 km 

 

I prisen medfølger en medalje fra GirlsGoWild, som sendes til dig med posten samt et kort hvor du kan registere dine ture.   

 

Dette er en virtuel udfordring, som du kan klare selv eller sammen med veninder.

 

Tør du være med? 

Medaljer

Der bliver medaljer ud til alle jer alle med PostNord, så du modtager medaljen inden d. 9. juli hvor starten går. 

Registrering af ture

Du skal ikke registrere dine ture ellre tider nogle officielle steder, men blot selv holde styr på det. Der bliver sendt et kort hvor du kan indskrive dine ture.   

Del på de sociale medier 

Følg med på instagram hvor du kan dele din løbeoplevelse og følge med hos de andre  seje kvinder, der også er i gang med samme challenge og deler deres oplevelse. Tag gerne @girlsgowild.dk, så skal jeg gøre mit bedste for at dele din oplevelse, så vi kan følge med hos hinanden.  

 

Tilmelding 

Du tilmelder dig ved at skrive til mail sofie-skm@hotmail.com eller på instagram profilen for @girlsgowild.dk Her skal du skrive navn, distance, adresse og tlf. nr. 

Betaling foregår over mobilepay til 26196087 

Du er først tilmeldt, når betalingen er modtaget.