GirlsGoWild er din mulighed for at sige ja til oplevelser, bryde hverdagens ensformige rutiner, prøve noget nyt og måske udfordre dig selv både fysisk og psykisk. GirlsGoWild er skabt for at inspirere og motivere, men først og fremmest for at kunne invitere dig med på mine ture, oplevelser og udfordringer. Alt fra vandreture, løbeudfordringer, adventure-aktiviteter og inspirationsaftner.
 
Events og aktiviteter er for alle kvinder uanset alder og fysisk form. Mener du at du er klar til at få en god oplevelse og klar til at gøre hvad der skal til, så tøv ikke med at tilmelde dig. Find din næste tur eller event nedenfor.

SE ALLE EVENTS HER

Julekalender challenge

  • Virtuel december challenge
  • 1. december-24 december
  • Pris: 450 kr. eksklusiv fragt
    Med pakkekalender og afkrydsningskalender

Så er det tid til en hård men hyggelig challenge, og hvilket bedre tidspunkt end i den søde juletid. Med denne challenge gør du dig fortjent til den ekstra mad i julen + de ting som du hver dag får i denne challenges pakkekalender. Vigtigst bevis overfor dig selv, at du kan klare 24 dage i streg med fysisk aktivitet

GirlsGoRUn Camp

  • Hver onsdag 17.30 i Januar start d. 6 januar
    Mødested: RunndersLab Urbansgade 26
  • 4 uger inklusiv løbeoplæg og social løbetræning
  • 550 kr.

Boost dit løb og din motivation ved at tilmelde dig løbecamp. Hver onsdag i januar mødes vi i lokalerne ved RunnersLab på Urbansgade 26 i Aalborg. De første tre gange starter vi ud med et 30 minutters oplæg, som vil gøre dig klogere på løb. Efterfølgende skal vi ud på fælles løbetur. For hver gang vil der være et nyt fokus for dagen.

Læs mere om campen, de enkelte træningsgange og tilmeld dig nedenunder